Fregata “TCG Gediz” përfundoi me sukses trajnimet në Mesdheun Lindor

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) deklaroi se fregata “TCG Gediz” ka përfunduar me sukses trajnimet në Mesdheun Lindor.

1493093
Fregata “TCG Gediz” përfundoi me sukses trajnimet në Mesdheun Lindor

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) deklaroi se fregata “TCG Gediz” ka përfunduar me sukses trajnimet në Mesdheun Lindor.  

Në lidhje me këtë temë Ministria bëri një postim në median sociale “Twitter”.

“Fregata jonë “TCG Gediz” ka përfunduar me sukses më 17 shtator 2020 trajnimet në Mesdheun Lindor në kuadër të përgatitjeve për operacion, bazë detare dhe goditjeve për mbrojtje ajrore”, shkruhet në deklaratën e Ministrisë.

Në postim u përdorën edhe fotografi nga trajnimi.   

 

 


Lajme të ngjashme