Një Navtex i ri nga Turqia për anijen sonduese “Yavuz”

Turqia shpalli një Navtex të ri për anijen e sondimit “Yavuz”, e cila vazhdon me punimet në Mesdheun Lindor.

1491477
Një Navtex i ri nga Turqia për anijen sonduese “Yavuz”

Turqia shpalli një Navtex të ri për anijen e sondimit “Yavuz”, e cila vazhdon me punimet në Mesdheun Lindor.

Navtex të ri bëhet e ditur se anija sonduese “Yavuz” do të vazhdojë me punime deri më 12 tetor.

Bëhet e ditur se anijet “Ertugrul Bey”, “Osman Bey” dhe “Orhan Bey” janë duke shoqëruar punimet e sondimit.

 


Lajme të ngjashme