Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Kryeministrin e Bullgarisë, Boyko Borisov

Sipas njoftimit të Drejtorisë së Komunikimeve të Presidencës, gjatë bisedës Erdogan-Borisov u shqyrtuan hapat për zhvillimin edhe më tej të marrëdhënieve dypalëshe si dhe u vlerësuan temat rajonale.

1491447
Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Kryeministrin e Bullgarisë, Boyko Borisov

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Kryeministrin e Bullgarisë, Boyko Borisov.

Sipas njoftimit të Drejtorisë së Komunikimeve të Presidencës, gjatë bisedës Erdogan-Borisov u shqyrtuan hapat për zhvillimin edhe më tej të marrëdhënieve dypalëshe si dhe u vlerësuan temat rajonale.

 


Lajme të ngjashme