“Oruç Reis” vazhdon të presë në portin e Antalies

Anija e kërkimeve sizmike “Oruç Reis” mëngjesin e të martës ka hyrë në portin e Antalies për furnizim dhe kryer shërbimet e nevojshme.

1491015
“Oruç Reis” vazhdon të presë në portin e Antalies

Anija e kërkimeve sizmike “Oruç Reis” vazhdon të presë në Antalie.

Pas përfundimit të aktivitetit të kërkimeve sizmike dhe eksploruese anija “Oruç Reis” u kthye në Anatlie dhe sot në mëngjes hyri në port për të marrë furnizimet dhe kryer shërbimet e nevojshme të mirëmbajtjes.

Raportohet se pas përfundimit të veprimeve të furnizimit dhe mirëmbajtjes anija do të vazhdojë aktivitetin e saj për kërkime sizmike dhe eksplorimin e hidrokarbureve.

 


Lajme të ngjashme