Erdogan ngushëllon familjen e dëshmorit të rënë në Al-Bab të Sirisë

Presidenti Recep Tayyip Erdogan i dërgoi një mesazh ngushëllimi familjes së punonjësit të Gjysmëhënës së Kuqe Turke, Mehmet Akif Kidiman, i cili u martirizua në sulmin terrorist në qytetin Al-Bab të Sirisë.

1491236
Erdogan ngushëllon familjen e dëshmorit të rënë në Al-Bab të Sirisë

Presidenti Recep Tayyip Erdogan i dërgoi një mesazh ngushëllimi familjes së punonjësit të Gjysmëhënës së Kuqe Turke, Mehmet Akif Kidiman, i cili u martirizua në sulmin terrorist në qytetin Al-Bab të Sirisë.

Dje në orën 09.15 sipas orës së Turqisë në rrugën Çobanbey-Al-Bab personat e maskuar dhe me veshje kamuflazhi nga një makinë pa targa kanë hapur zjarr ndaj makinës së Gjysmëhënës së Kuqe Turke, e cila mbante shenja të qarta të Gjysmëhënës.

Në këtë sulm të armatosur ra dëshmorë një punonjës i Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe u plagosën dy të tjerë.Lajme të ngjashme