Biseda telefonike Çavusoglu-Pompeo, në fokus zhvillimet në Mesdheun Lindor dhe Qipro

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu zhvilloi një bisedë telefonike me Sekretarin amerikan të Shtetit, Mike Pompeo.

1490669
Biseda telefonike Çavusoglu-Pompeo, në fokus zhvillimet në Mesdheun Lindor dhe Qipro

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu zhvilloi një bisedë telefonike me Sekretarin amerikan të Shtetit, Mike Pompeo.

Sipas informacioneve të marra nga burimet diplomatike në bisedën Çavusoglu-Pompeo u shqyrtuan zhvillimet e fundit në lidhje me Mesdheun Lindor si dhe çështja e Qipros.

 


Lajme të ngjashme