MSB: Në 10 ditët e fundit janë neutralizuar 118 terroristë të PKK/YPG

Në veri të Irakut dhe Sirisë në 24 orët e fundit janë neutralizuar 21 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG ndërsa në 10 ditën e fundit janë neutralizuar 118 terroristë.

1489275
MSB: Në 10 ditët e fundit janë neutralizuar 118 terroristë të PKK/YPG

Në veri të Irakut dhe Sirisë në 24 orët e fundit janë neutralizuar 21 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG ndërsa në 10 ditën e fundit janë neutralizuar 118 terroristë.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare bëri një deklaratë në lidhje me operacionet antiterroriste.

“Turqia është e vendosur në luftën kundër terrorit. Forcat e Armatosura Turke që vazhdojnë në mënyrë efektive luftën antiterroriste, me operacionet e suksesshme në veri të Irakut dhe Sirisë (kufi me Turqinë) në 24 orët e fundit janë neutralizuar 21 terroristë ndërsa në 10 ditën e fundit janë neutralizuar 118 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG”, shkruhet në deklaratë.

Gjithashtu bëhet e ditur se operacionet do të vazhdojnë me gjithë shpejtësinë deri sa të neutralizohet edhe terroristi i fundit.

 


Lajme të ngjashme