Turqia njofton vazhdimin e stërvitjes “Stuhia e Mesdheut-2020”

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) ka njoftuar se stërvitja “Stuhia e Mesdheut, Kapiteni Dëshmor Cengiz Topel” është duke vazhduar me sukses të

1488953
Turqia njofton vazhdimin e stërvitjes “Stuhia e Mesdheut-2020”

Stërvitja “Stuhia e MesdheutKapiteni Dëshmor Cengiz Topel”, e cila realizohet çdo vit në mënyrë të planifikuar, vazhdon me pjesëmarrjen e Turqisë dhe të Republikës Turke të Qipros së Veriut (RTQV), thuhet në njoftimin e Ministrisë.

Stërvitja zhvillohet në Republikën Turke të Qipros së Veriut (RTQV) si stërvitje e kombinuar (e bashkuar), e përbashkët dhe në kushte reale në terren me pjesëmarrjen edhe të njësive ajrore, detare dhe tokësore nga Turqia.

Ministria ka postuar edhe fotografi të reja nga stërvitja.

 


Lajme të ngjashme