Kapet një terrorist i kërkuar i DAESH-it i ashtuquajtur përgjegjës për Diyarbakirin

Turan, që u kap në një biznes me aktivitetet në qendrën e nënprefekturës Kayapinar, është duke u marrë në pyetje në polici.

1486995
Kapet një terrorist i kërkuar i DAESH-it i ashtuquajtur përgjegjës për Diyarbakirin

Kapet i ashtuquajturi përgjegjës për Diyarbakirin i organizatës terroriste DAESH.

Sipas informacioneve të marra, si rrjedhojë e punës së ekipeve të Departamentit për Luftën kundër Terrorit në Drejtorinë e Policisë së rrethit (Diyarbakir), të hënën u kap i ashtuquajturi përgjegjës i organizatës terroriste DAESH për Diyarbakirin që kërkohej për “anëtar në organizatë terroriste të armatosur” dhe dënuar me 6 vjet e 3 muaj burg, Nihat Turan.  

Turan, që u kap në një biznes me aktivitetet në qendrën e nënprefekturës Kayapinar, është duke u marrë në pyetje në polici.

 


Lajme të ngjashme