Presidenti Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Mahmud Abbas

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Kryetarin e Shtetit të Palestinës, Mahmud Abbas.

1477340
Presidenti Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Mahmud Abbas

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Kryetarin e Shtetit të Palestinës, Mahmud Abbas.  

Në bisedën ku u shqyrtuan marrëdhëniet dypalëshe dhe zhvillimet rajonale, Presidenti Erdogan ripërsëriti mbështetjen e Turqisë për kauzën palestineze.

Mahmud Abbas përgëzoi Presidentin Erdogan për zbulimin e madh të gazit natyror dhe u shpreh se suksesi i Turqisë është suksesi i Palestinës.Lajme të ngjashme