Forcat e xhandarmërisë neutralizojnë 4 terroristë të PKK-së

Në operacionin me mbështetje ajrore në zonën rurale të nënprefekturës Dogubeyazit të rrethit Agri u neutralizuan 4 terroristë.

1476842
Forcat e xhandarmërisë neutralizojnë 4 terroristë të PKK-së

Në operacionin me mbështetje ajrore në zonën rurale të nënprefekturës Dogubeyazit të rrethit Agri u neutralizuan 4 terroristë.

Sipas deklaratës së bërë nga Ministria e Punëve të Brendshme, në kuadër të operacionit “Rrufeja-3”, falë punës së Drejtorisë së Policisë së Rrethit Agri dhe Komandës së Xhandarmërisë së Rrethit, nga ana e komandove të xhandarmërisë dhe njësisë speciale të mbështetura edhe nga ajri u realizua një operacion në zonën rurale të Dogubeyazitit.

Në operacionin u neutralizuan 4 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Bëhet e ditur se vazhdojnë operacionet në rajon.  

 

 


Lajme të ngjashme