Koronavirusi në Turqi (18 gusht) – 20 të vdekur dhe 942 të shëruar në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë njoftoi të hënën në mbrëmje se 20 qytetarë të tjerë kanë humbur jetën në 24 orët e fundit nga COVID-19 në Turqi duke e çuar numrin total të vdekjeve në 6.016.

1475200
Koronavirusi në Turqi (18 gusht) – 20 të vdekur dhe 942 të shëruar në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë njoftoi të hënën në mbrëmje se 20 qytetarë të tjerë kanë humbur jetën në 24 orët e fundit nga COVID-19 në Turqi duke e çuar numrin total të vdekjeve në 6.016.

“Numri i përgjithshëm i rasteve të konfirmuara me koronavirus është rritur në 251.805, pasi 1.263 njerëz më shumë rezultuan pozitivë në testet e virusit”, theksoi Ministria.

Sipas saj, një total prej 232.913 pacientësh, nga të cilët 942 nga e hënë në të martë, janë shëruar dhe janë larguar nga spitalet që nga fillimi i pandemisë.

“Gjithashtu ditën e fundit janë kryer 82.318 teste dhe numri total i testeve të bëra deri më tani në Turqi ka arritur në 5.882.406, sqaroi ajo.Lajme të ngjashme