Erdogan inspektoi punimet në bjeshkët Ayder

Presidenti Rexhep Tajip Erdogan inspektoi të dielën punimet që kryhen nga Ministria e Mjedisit dhe Urbanizimit në bjeshkët Ayder, që ndodhen në nënprefekturën Çamlihemshin të Rizes.

1473835
Erdogan inspektoi punimet në bjeshkët Ayder

Presidenti Rexhep Tajip Erdogan inspektoi të dielën punimet që kryhen nga Ministria e Mjedisit dhe Urbanizimit në bjeshkët Ayder, që ndodhen në nënprefekturën Çamlihemshin të Rizes.

Nga shtëpia e tij në nënprefekturën Gynejsu (Güneysu) deri në Ardeshen (Ardeşen) Erdoan udhëtoi me helikopter pastaj e vazhdoi me makinë rrugën deri në bjeshkët Ayder.

Duke përshëndetur gjatë gjithë rrugës qytetarët që kishin dalë për ta pritur Erdoani u informua nga zyrtarët lidhur me punimet që po kryhen në zonë.

Kreu i shtetit turk bleu misër nga një shitës në rrugë dhe qerasi edhe gazetarët që e shoqëronin.

Pastaj Erdoan mbërriti në bjeshkë dhe hëngri mëngjesin në një hotel bashkë me zyrtarët që e shoqëronin.

Presidenti Erdoan inspektoi në vend punimet që vazhdojnë në kuadër të projektit për Rinovimin dhe Mbrojtjen e Bjeshkëve të Ajderit, projekt që realizohet nga Ministria e Mjedisit dhe Urbanizimit, mori informacione mbi ecurinë e punimeve këtu dhe tha se zona do të bëhet një destinacion turistik.Lajme të ngjashme