Bisedë telefonike Erdogan-Maduro, në fokus marrëdhëniet dypalëshe dhe zhvillimet rajonale

Presidenti Recep Tayyip Erdogan dhe Kryetari i Shtetit të Venezuelës, Nicolas Maduro, realizuan një bisedë telefonike të premten në mbrëmje.

1473303
Bisedë telefonike Erdogan-Maduro, në fokus marrëdhëniet dypalëshe dhe zhvillimet rajonale

 

Siç bën të ditur Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës, Erdogan dhe Maduro diskutuan hapat për të forcuar marrëdhëniet, bashkëpunimin dhe solidarësinë ndërmjet Turqisë dhe Venezuelës, si dhe zhvillimet rajonale.Lajme të ngjashme