Anijet e Forcave Detare Turke shoqërojnë dhe mbrojnë “Oruç Reis” në Mesdheun Lindor

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) bëri të ditur se anija “MTA Oruç Reis” që filloi të kryejë punimet sizmike në Mesdheun Lindor shoqërohet dhe mbrohet me vendosmëri si ditën e parë nga ana e Forcave Detare Turke.

1472709
Anijet e Forcave Detare Turke shoqërojnë dhe mbrojnë “Oruç Reis” në Mesdheun Lindor

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) bëri të ditur se anija “MTA Oruç Reis” që filloi të kryejë punimet sizmike në Mesdheun Lindor shoqërohet dhe mbrohet me vendosmëri si ditën e parë nga ana e Forcave Detare Turke.

Në postimin e Ministrisë në “Twitter” shkruhet: “Forcat Detare Turke, mbrojtëset tona të pamposhtura dhe të vendosura të të drejtave dhe interesave tona në hapësirat e autorizuara në det, vazhdojnë si ditën e parë misionin me të njëjta anije të shoqërimit dhe mbrojtjes së anijes tonë të kërkimeve sizmike “MTA Oruç Reis”.

Në postimin në fjalë zunë vend edhe pamjet e shoqërimit dhe mbrojtjes së anijeve të Forcave Detare.

 


Lajme të ngjashme