Erdogan: Mbështesim një formulë që mbron të drejtat e të gjitha vendeve të Mesdheut Lindor

Presidenti Recep Tayyip Erdogan tha se mbështesin një formulë që mbron të drejtat e të gjitha vendeve dhe që bën të fitojnë të gjithë në Mesdheun Lindor.

1472503
Erdogan: Mbështesim një formulë që mbron të drejtat e të gjitha vendeve të Mesdheut Lindor

Presidenti Recep Tayyip Erdogan tha se mbështesin një formulë që mbron të drejtat e të gjitha vendeve dhe që bën të fitojnë të gjithë në Mesdheun Lindor.

Erdogani zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin e Këshillit të Bashkimit Evropian (BE) Charles Michel.

Në bisedë u shqyrtuan çështjet rajonale me në krye zhvillimet në Mesdheun Lindor.

Erdogan i përcolli bashkëbiseduesit se Turqia mbështet një formulë që mbron të drejtat e të gjitha vendeve dhe që bën të fitojnë të gjithë në Mesdheun Lindor.  Lajme të ngjashme