Punimet në Mesdheun Lindor - “Oruç Reis” shoqërohet dhe mbrohet nga Forcat Detare Turke

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) bëri të ditur se anijes “MTA Oruç Reis” që filloi të kryejë punime sizmike në Mesdheun Lindor i është siguruar shoqërim dhe mbrojtje nga ana e Forcave Detare Turke.

1470683
Punimet në Mesdheun Lindor - “Oruç Reis” shoqërohet dhe mbrohet nga Forcat Detare Turke

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) bëri të ditur se anijes “MTA Oruç Reis” që filloi të kryejë punime sizmike në Mesdheun Lindor i është siguruar shoqërim dhe mbrojtje nga ana e Forcave Detare Turke.

Në deklaratën e bërë nëpërmjet llogarisë në “Twitter” Ministria e Mbrojtjes Kombëtare njofton se anija “MTA Oruç Reis” që kryen punime sizmike në zonat e juridiksionit të saj detar në Mesdheun Lindor shoqërohet dhe mbrohet nga Forcat Detare Turke.

“Forcat e Armatosura Turke kanë marrë të gjitha masat e duhura për të mbrojtur me këmbëngulje dhe vendosmëri të drejtat dhe interesat e saj që burojnë nga e drejta ndërkombëtare”, shkruhet në deklaratën e Ministrisë.    

 


Lajme të ngjashme