Presidenti Erdogan drejton mbledhjen javore të qeverisë

Kabineti presidencial mblidhet sot nën kryesinë e Presidentit Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan).

1470337
Presidenti Erdogan drejton mbledhjen javore të qeverisë

Pika kryesore në agjendës së mbledhjes së Qeverisë është lufta kundër llojit të ri të koronavirusit (Covid-19).

Ministri i Shëndetësisë, Fahretin Koxha (Fahrettin Koca) do ta informojë kabinetin për situatën, për masat e marra dhe mbi punimet që do të bëhen në vijim.Lajme të ngjashme