Presidenti Erdogan u uroi liderëve botëror myslimanë festën e Bajramit të Kurbanit

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi biseda telefonike me liderët botëror myslimanë të cilëve u uroi festën e Bajramit të Kurbanit.

1465752
Presidenti Erdogan u uroi liderëve botëror myslimanë festën e Bajramit të Kurbanit

Presidenti Recep Tayyip Erdogan në bisedat telefonike që zhvilloi me Presidentin e Pakistanit Alvi dhe Kryeministrin Han, Kryeministrin e Irakut Kazimi dhe Kryeparlamentarin e Tunizisë Ganushi, u uroi bashkëbiseduesve festën e Bajramit të Kurbanit.

Sipas deklaratës së bërë nga Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës gjatë bisedës liderët i uruan njëri-tjetrit festën e Bajramit dhe vunë theksin në vendosmërinë për zhvillimin e marrëdhënieve dypalëshe dhe për forcimin e bashkëpunimit në çështjet rajonale.

 


Lajme të ngjashme