Fregatat turke dhe spanjolle kryejnë stërvitje detare në Egje

Fregatat turke dhe spanjolle nën komandën e Grupit të Përhershëm të Task Forcës Detare të NATO-s-2 kryen trajnime në rajonin verior të Egjeut.

1465888
Fregatat turke dhe spanjolle kryejnë stërvitje detare në Egje
Türk ispanyol firkateynleri.jpg
Türk ispanyol firkateynleri1.jpg

Fregatat turke dhe spanjolle nën komandën e Grupit të Përhershëm të Task Forcës Detare të NATO-s-2 kryen trajnime në rajonin verior të Egjeut.

Në një postim të bërë në llogarinë e saj në median sociale Ministria e Mbrojtjes Kombëtare bëri të ditur se fregata spanjolle ESPS “Alvaro De Bazan” dhe fregata turke TCG “Yildirim” me skafe sulmi TCG “Dogan” dhe TCG “Marti Clari” më 30 korrik në rajonin verior të Detit Egje kryen stërvitje detare.

 


Lajme të ngjashme