Forcat turke të sigurisë neutralizuan 2 terroristë të PKK-së në rrethin Siirt

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Punëve të Brendshme bëhet e ditur se njësitë e Komandës së Xhandarmesisë së Rrethit dhe Drejtorisë së Policisë së Rrethit Siirt kryen operacione antiterror të mbështetura edhe nga ajri.

1465104
Forcat turke të sigurisë neutralizuan 2 terroristë të PKK-së në rrethin Siirt

operacionet antiterror të mbështetura nga ajri të kryera në rajonin Yassidagrrethit Siirt u neutralizuan 2 terroristë të PKK-së.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Punëve të Brendshme bëhet e ditur se njësitë e Komandës së Xhandarmesisë së Rrethit dhe Drejtorisë së Policisë së Rrethit Siirt kryen operacione antiterror të mbështetura edhe nga ajri.

Bëhet e ditur se gjatë operacionit u neutralizuan dy terroristë, ndërsa u tha se operacionet në këtë zonë po vazhdojnë.

 


Lajme të ngjashme