Presidentët Erdogan dhe Issoufou bisedojnë për bashkëpunim në luftën kundër COVID-19

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin e Nigerit, Mahamadou Issoufou.

1461893
Presidentët Erdogan dhe Issoufou bisedojnë për bashkëpunim në luftën kundër COVID-19

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin e Nigerit, Mahamadou Issoufou.

Sipas deklaratës së bërë nga Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës gjatë bisedës u fol për hapat që mund të hidhen në drejtim të zhvillimit të marrëdhënieve mes dy vendeve dhe për çështjet rajonale, ndërsa iu bë edhe një vlerësim bashkëpunimit në luftën kundër epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (COVID-19).

 


Lajme të ngjashme