Erdogan dhe Merkel bisedojnë për zhvillimet në Libi dhe Siri

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Kancelaren gjermane Angela Merkel.

1459419
Erdogan dhe Merkel bisedojnë për zhvillimet në Libi dhe Siri

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Kancelaren gjermane Angela Merkel.

Sipas deklaratës së bërë nga Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës gjatë bisedës të dy liderët i bënë një vlerësim zhvillimeve të fundit në Libi dhe Siri si dhe për hapat që do të hidhen në drejtim të zhvillimit të marrëdhënieve dypalëshe me në krye ato në ekonomi dhe turizëm.

Erdogan dhe Merkel gjithashtu folën për çështjet mbi të cilat mund të bashkëpunojnë në luftën kundër epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (COVID-19) dhe në periudhën pas epidemisë.

 


Lajme të ngjashme