Roja Bregdetare turke shpëton 44 azilkërkues në Egje

Afër brigjeve të nënprefekturës Dikili të Izmirit janë shpëtuar 44 azilkërkues të prapësuar në ujërat territoriale turke nga njësitë e Rojës Bregdetare greke.

1458916
Roja Bregdetare turke shpëton 44 azilkërkues në Egje

Sipas informacioneve të marra ekipet e Komandës së Rojës Bregdetare shkuan afër vendit të njohur si Madra Çayı, pas denoncimit për një gomone me azilkërkues që ishte sprapsur në ujërat territoriale turke dhe shpëtuan 44 shtetas të huaj.

Pas kryerjes së procedurave azilkërkuesit u dërguan në Drejtorinë Rajonale të Emigracionit.

 


Lajme të ngjashme