Veri i Irakut – Forcat turke të sigurisë neutralizuan 3 terroristë të PKK-së

Forcat turke të sigurisë neutralizua 3 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, të zbuluar në rajonin Zap në veri të Irakut, me anë të një operacioni ajror.

1457624
Veri i Irakut – Forcat turke të sigurisë neutralizuan 3 terroristë të PKK-së

Forcat turke të sigurisë neutralizua 3 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, të zbuluar në rajonin Zap në veri të Irakut, me anë të një operacioni ajror.

Në një deklaratë të lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet: “3 pjesëtarë të PKK-së të zbuluar në rajonin Zap në veri të Irakut me anë të mjeteve për vëzhgim dhe zbulim, u neutralizuan me anë të një operacioni ajror. Operacionet tona antiterror vazhdojnë me gjithë shpejtësi”.

 


Lajme të ngjashme