Turqi – Shtatë dëshmorë si pasojë e rrëzimit të një avion zbulimi

Si pasojë e rënies së një avioni zbulimi në rrethin Van ranë dëshmorë 7 efektivë të policisë, 2 prej të civilëve pilotë.

1456158
Turqi – Shtatë dëshmorë si pasojë e rrëzimit të një avion zbulimi

Si pasojë e rënies së një avioni zbulimi në rrethin Van ranë dëshmorë 7 efektivë të policisë, 2 prej të civilëve pilotë.

Në deklaratën e bërë nga ministri i Punëve të Brendshme, Suleyman Soylu në lidhje me temën, thuhet se avioni u përplas në 2 mijë e 200 metra lartësi të malit Artos rreth orës 03.00 me orën lokale.

Ai tha se ekipi i aksidenteve i Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë shkoi në rajon dhe filloi punimet.

“Rahmet nga Allahu për dëshmorët që ranë në detyrë, ngushëllime popullit tonë”, tha ministri Soylu.

 Lajme të ngjashme