“Turqia vazhdon me vendosmëri luftën kundër FETO-s”

Në programin e zhvilluar në Kompleksin Presidencial me rastin e 15 Korrikut, Ditës së Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar, Presidenti Recep Tayyip Erdogan iu drejtua familjeve të dëshmorëve.

1455764
“Turqia vazhdon me vendosmëri luftën kundër FETO-s”

Në programin e zhvilluar në Kompleksin Presidencial me rastin e 15 Korrikut, Ditës së Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar, Presidenti Recep Tayyip Erdogan iu drejtua familjeve të dëshmorëve.

“Atë natë (15 Korrik) kombi ynë, si një trup i vetëm 83 milionësh, arriti një fitore që u shkrua me shkronja të arta në histori, që nuk do të harrohet kurrë dhe do të flitet gjithmonë për të”, tha Erdogan.

Ai tërhoqi vëmendjen se vazhdon lufta kundër FETO-s dhe shtoi: “Deri më sot kemi kapur rreth 100 të arratisur të FETO-s jashtë shtetit dhe ia kemi dorëzuar drejtësisë. Në 18 vende, 214 shkolla të FETO-s i janë dorëzuar Fondacionit Maarif ndërsa në 34 vende siguruam mbylljen e strofkave të tyre. Deri sa edhe pjesëtari i fundit i FETO-s të dalë përpara drejtësisë ne do të vazhdojmë me vendosmëri luftën brenda dhe jashtë vendit”.    

 


Lajme të ngjashme