Ushtria turke fillon operacionin “Rrufeja-1 Cudi”

Filloi një operacion i gjerë ndaj organizatës separatiste terroriste PKK në Malin Cudi në Sirnak (Turqi).

1454877
Ushtria turke fillon operacionin “Rrufeja-1 Cudi”

Filloi një operacion i gjerë ndaj organizatës separatiste terroriste PKK në Malin Cudi në Sirnak (Turqi).

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Mehmet Ersoy dhe Gjeneralarmate Arif Çetin  po ndjekin operacionin në rajon.

Një ditë më parë filluam operacionin “Rrufeja-1 Cudi” kundër atyre që i shërbejnë qëllimeve tradhtare të organizatës. Ky operacion do të vazhdojë në mënyrë seri. Duke filluar nga Mali Cudi do të shkojë deri në pikën më delikate të përmendur me terrorin... Kato, Bestler Dereler…cili t’iu vijë në mendje. Përpjekja jonë do të vazhdojnë deri sa të mos mbesë edhe një terrorist i vetëm”, tha zëvendësministri Ersoy.   

 Lajme të ngjashme