Oktay: Sulmi i Armenisë ndaj Azerbajxhanit është i papranueshëm

Zëvendëspresidenti Fuat Oktay tha se sulmi i Armenisë ndaj Azerbajxhanit, ku ranë dëshmorë 4 ushtarë, njëri prej të cilëve toger, është i papranueshëm.

1454464
Oktay: Sulmi i Armenisë ndaj Azerbajxhanit është i papranueshëm

Zëvendëspresidenti Fuat Oktay tha se sulmi i Armenisë ndaj Azerbajxhanit, ku ranë dëshmorë 4 ushtarë, njëri prej të cilëve toger, është i papranueshëm.

Oktay postoi në median sociale një mesazh me etiketën #JemiMeTyAzerbajxhan”.

Ai theksoi miqësinë Turqi-Azerbajxhan dhe shkroi: “Sulmi ndaj Azerbajxhanit, mik e vëlla nga ana e Armenisë është i papranueshëm, e dënoj fuqishëm. Lutem për rahmet nga Allahu për vëllezërit tanë azerbajxhanas që ranë dëshmorë. Turqia dhe Azerbajxhani janë si mishi e thua. Gjithmonë dhe në çdo situatë #JemiMeTyAzerbajxhan”.    

 


Lajme të ngjashme