Vazhdon operacioni “Kthetra-Tigri”, bie dëshmor 1 ushtar

Një ushtar ka rënë dëshmor në përleshjet me armë në zonën ku zhvillohet operacioni “Kthetra-Tigri” në veri të Irakut, njofton Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).

1453860
Vazhdon operacioni “Kthetra-Tigri”, bie dëshmor 1 ushtar

 

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) njofton se një ushtar i plagosur në përleshje dhe i transferuar menjëherë në spital nuk është shpëtuar dot pavarësisht të gjitha ndërhyrjeve dhe ka rënë dëshmor.

Në përleshjet me terroristët janë neutralizuar edhe 3 terroristë, pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, vijon komunikata.

Operacioni “Kthetra-Tigri” vazhdon që nga 28 maji dhe ka në objektiv strukturën e organizatës terroriste separatiste PKK në veri të Irakut.

 


Lajme të ngjashme