Turqia ngushëllon Nepalin për humbjen e jetëve të njerëzve nga përmbytjet

Në përmbytjet që goditën zonën perëndimore të kryeqytetit Katmandu kanë humbur jetën 23 njerëz, ndërsa 30 të tjerë rezultojnë të zhdukur.

1453505
Turqia ngushëllon Nepalin për humbjen e jetëve të njerëzve nga përmbytjet

Turqia dërgoi një mesazh ngushëllimi qeverisë së Nepalit për humbjen e jetëve të njerëzve në përmbytjet që ndodhën në perëndim të kryeqytetit.

Në mesazhin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Turqisë bëhet e ditur se është mësuar me keqardhje për humbjen e jetëve të 23 njerëzve dhe për zhdukjen e 30 të tjerëve në përmbytjet që goditën zonë perëndimore të kryeqytetit Katmandu të Nepalit.

“Turqia shprehë ngushëllime popullit dhe qeverisë së Nepalit për humbjen e jetëve të njerëzve në këtë fatkeqësi natyrore”, thuhet ndër të tjera në mesazhin e lëshuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Turqisë.Lajme të ngjashme