Pas vendimit për hapjen e Shën-Sofisë rritet intensiteti i vizitorëve të saj

Qytetarët e ardhur para Shën-Sofisë, ku aktualisht është e ndaluar hyrja, bëjnë fotografi përpara xhamisë.

1453664
Pas vendimit për hapjen e Shën-Sofisë rritet intensiteti i vizitorëve të saj
ayasofya turistler.jpg
ayasofya turistler1.jpg

Pas vendimit për hapjen për adhurim të Shën-Sofisë vazhdon edhe vizita e qytetarëve para xhamisë.

Qytetarët e ardhur para Shën-Sofisë, ku aktualisht është e ndaluar hyrja, bëjnë fotografi përpara xhamisë.

Shën-Sofia, e cila është në qendër të vëmendjes edhe të turistëve të huaj, tërheq interesimin e madh edhe të mediave të huaja dhe vendore.

Ndërkohë që forcat e sigurisë zgjeruan barrierat përpara Shën-Sofisë, vizitorët kalojnë nëpër kontrollin e forcave të sigurisë.

 


Lajme të ngjashme