Arrestohen 6 terroristë në zonën operative “Dega e ullirit”

Në zonën ku zhvillohet operacioni “Dega e ullirit” në Siri janë arrestuar 6 terroristë, pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG, njoftoi të premten Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).

1452623
Arrestohen 6 terroristë në zonën operative “Dega e ullirit”

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB, sipas akronimit në tuqisht) njofton nga «Twitter»-i se janë arrestuar edhe 6 terroristë të tjerë të PKK/YPG-së, të cilët sipas përcaktimeve të bëra kryenin aktivitet terrorist në drejtim të prishjes së mjedisit të qetësisë dhe sigurisë në zonën operative “Dega e ullirit”.

“Ushtari turk do të vazhdojë të punojë për të sjellë në rajon qetësinë dhe besimin”, thotë Ministria në vijim të postimit të saj në «Twitter».

 


Lajme të ngjashme