Ministri Koca priti në takim Drejtorin Rajonal të OBSH, Hans Kluge

Ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca priti në Takim Drejtorin Rajonal për Evropën të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), Hans Kluge.

1452178
Ministri Koca priti në takim Drejtorin Rajonal të OBSH, Hans Kluge

Ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettin Koca priti në Takim Drejtorin Rajonal për Evropën të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), Hans Kluge.  

Në kuadër të vizitës në Turqi, Kluge si fillim u takua me ministrin Koca.

Pas takimit dy palësh Koca dhe Kluge do të marrin pjesë në mbledhjen e Këshillit Shkencor të Koronavirusit.

Ministri i Shëndetësisë dhe Drejtori Rajonal për Evropën i OBSH-së më pas do të dalin në një konferencë të përbashkët shtypi.Lajme të ngjashme