Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin e Kazakistanit, Nazarbayev

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me themeluesin e Kazakistanit dhe Presidentin Elbashi Nursultan Nazarbayev.

1450264
Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin e Kazakistanit, Nazarbayev

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me themeluesin e Kazakistanit dhe Presidentin Elbashi Nursultan Nazarbayev.

Siç bën të ditur Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës përmes një njoftimi me shkrim, Erdogan i uroi Nazarbayevit ditëlindjen duke i dëshiruar shëndet dhe një jetë të gjatë.  

Në bisedën telefonike krahas hapave për zhvillimin e mëtejshëm të marrëdhënieve ndërmjet dy vendeve dhe bashkëpunimin rajonal u trajtua gjithashtu bashkëpunimi në luftën kundër llojit të ri të koronavirusit (Covid-19).

 


Lajme të ngjashme