Ushtria turke neutralizon 2 terroristë të PKK/YPG-së në zonën e Operacionit “Burimi i Paqes”

Forcat turke të sigurisë kanë neutralizuar 2 anëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG në zonën e fushëveprimit të Operacionit “Burimi i Paqes” në Siri.

1449902
Ushtria turke neutralizon 2 terroristë të PKK/YPG-së në zonën e Operacionit “Burimi i Paqes”

Siç bën të ditur Ministria e Mbrojtjes Kombëtare përmes një mesazhi në rrjetin social “Twitter”, komandot turke vazhdojnë të marrin çdo masë të mundshme për paqen, qetësinë dhe sigurinë e qytetarëve sirianë në zonën e Operacionit “Burimi i Paqes”.

“Komandot tona parandaluan edhe një tjetër tentativë sulmi të organizatës terroriste PKK/YPG duke neutralizuar 2 terroristë të PKK/YPG-së”, shkruan Ministria në “Twitter”.Lajme të ngjashme