Punimet e bindjes së forcave turke të sigurisë vazhdojnë të japin rezultate

Si rezultat i punimeve të bindjes të forcave turke të sigurisë vetdorzohet një terrorist.

1449672
Punimet e bindjes së forcave turke të sigurisë vazhdojnë të japin rezultate

Si rezultat i punimeve të bindjes të forcave turke të sigurisë vetdorzohet një terrorist.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Punëve të Brendshme, thuhet se shpërbëja e organizatës separatiste terroriste PKK po vazhdon.

Bëhet e ditur se policia dhe elementët e xhandarmërisë vazhdojnë përpjekjet e tyre për bindjen e terroristëve për t’u dorëzuar dhe se një terrorist u vetdorëzua pranë forcave të sigurisë si rezultat i punimeve të bindjes së Komandës së Përgjithshme të Xhandarmërisë.

Në deklaratë gjithashtu bëhet e ditur se numri i atyre që u vetdorëzuan në sajë të punimeve të bindjes është rritur në 94 që nga 1 janari.

 


Lajme të ngjashme