Bisedë telefonike Erdogan-Moise, në fokus marrëdhëniet bilaterale dhe lufta kundër COVID-19

Presidenti Recep Tayyip Erdogan ka folur në telefon me Presidentin e Haitit, Jovenel Moise.

1449628
Bisedë telefonike Erdogan-Moise, në fokus marrëdhëniet bilaterale dhe lufta kundër COVID-19

Siç bën të ditur Drejtoria e Komunikimeve të Presidencës përmes një njoftimi me shkrim, në bisedën telefonike të së dielës në mbrëmje, ku presidentët Erdogan dhe Moise ranë dakord për zhvillimin e mëtejshëm të marrëdhënieve ndërmjet dy vendeve, sidomos në fushat e energjisë dhe infrastrukturës, u trajtua gjithashtu bashkëpunimi në luftën kundër llojit të ri të koronavirusit (COVID-19).Lajme të ngjashme