Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar shkoi në Libi

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar dhe Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Turke, Gjeneralarmate Jashar Gyler (Yaşar Güler) shkuan në Libi.

1448415
Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar shkoi në Libi
Hulusi Akar1.jpg
Akar.jpg

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar dhe Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Turke, Gjeneralarmate Jashar Gyler (Yaşar Güler) shkuan në Libi.

Ata ndodhen në këtë vend për të inspektuar veprimtaritë në kuadër të memorandumit të mirëkuptimit me Libinë.

Akar dhe Gyler pas ceremonisë ushtarake kaluan në Komandën e Komandës Këshilluese për Bashkëpunim të Siguri së Mbrojtjes dhe Ndihmës së Trajnimit.  

 


Lajme të ngjashme