Siri – Neutralizohen dy terroristë të YPG/PKK-së në zonën e Operacionit “Burimi i Paqes”

Në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes” në Siri u neutralizuan 2 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste YPG/PKK.

1447612
Siri – Neutralizohen dy terroristë të YPG/PKK-së në zonën e Operacionit “Burimi i Paqes”

Në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes” në Siri u neutralizuan 2 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste YPG/PKK.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare bëri një deklaratë në lidhje me këtë çështje.

“Ne nuk do të lejojmë që organizata separatiste terroriste YPG/PKK të prishë atmosferën e paqes dhe sigurisë në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes”. Komandot tona heroike që kanë marrë çdo lloj mase në rajon kanë ndaluar edhe njëherë infiltrimin dhe kanë neutralizuar 2 terroristë të YPG/PKK”, thuhet në deklaratën e Ministrisë.

 

 


Lajme të ngjashme