Turqi – Numri i përgjithshëm i terroristëve të huaj të riatdhesuar arriti në 338

Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi se vazhdon procesi i riatdhesimit të terroristëve me origjinë të huaj në vendet e tyre.

1446823
Turqi – Numri i përgjithshëm i terroristëve të huaj të riatdhesuar arriti në 338

Numri i terroristëve të huaj të riatdhesuar nga Turqia arriti në 338.

Sipas deklaratës së bërë nga Ministria e Punëve të Brendshme, vazhdon procesi i dëbimit të terroristëve të huaj në vendet e tyre të origjinës.

Në këtë kontekst, 9 terroristë belgë u riatdhesuan në vendin e tyre.

Kështu që nga 11 nëntori 2019 në vendet e Bashkimit Evropian (BE) u riatdhesuan 113 terroristë, gjithsej 338 në mesin e të cilëve edhe shtetas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) dhe të Australisë.

 


Lajme të ngjashme