Komandanti i Forcave Detare turke zhvillon një vizitë në Libi

Në kuadër të vizitës në Libi, Admirali Adnan Ozbal u takua me Shefin e Shtatmadhorisë, Muhammed esh-Sherif.

1446574
Komandanti i Forcave Detare turke zhvillon një vizitë në Libi

Komandanti i Forcave Detare, Admirali Adnan Ozbal shkoi në Libi.

Në kuadër të vizitës në Libi, Admirali Adnan Ozbal u takua me Shefin e Shtatmadhorisë, Muhammed esh-Sherif.  

Ozbal, i cili shkoi të martën në Libi me direktivën e Ministrit të Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar, u prit në kryeqytetin Tripoli nga autoritetet libiane dhe turke.  

Admirali Adnan Ozbal u takua me esh-Sherif në Bazën Detare Ushtarake.

Takimi që filloi me Komandantin libian duke shprehur kënaqësinë për vizitën e Ozbal, u zhvillua pa praninë e medias.   

 

 


Lajme të ngjashme