Erdogan: Gjaku i asnjë dëshmori nuk do mbetet pa u larë

Presidenti, Recep Tayyip Erdogan tha se gjaku i asnjë dëshmori të kombit nuk do të mbetet pa u larë.

1438037
Erdogan: Gjaku i asnjë dëshmori nuk do mbetet pa u larë

Presidenti, Recep Tayyip Erdogan tha se gjaku i asnjë dëshmori të kombit nuk do të mbetet pa u larë.

Erdogan bëri një postim në median sociale në 3-vjetorin e rënies dëshmor të mësuesit Necmettin Yilmaz.  

“Do të punojmë pa pushim për një Turqi ku lapsi del fitimtar ndaj armës, uniteti ndaj fitimtar ndaj përçarjes dhe paqja del fitimtar ndaj terrorit”, u shpreh Erdogan. 

“Përkujtoj me rahmet në 3-vjetorin e rënies dëshmor mësuesin tonë Necmettin Yilmaz, që u rrëmbye dhe u vra në lulen e jetës nga organizatës separatiste terroriste PKK. Unë i nderoj me respekt të gjithë mësuesit tanë që kanë janë në përjetësi, të cilët janë arkitektët e së ardhmes sonë, që kanë hequr përjetësinë”, shkroi Erdogan.

 


Lajme të ngjashme