Erdogan dhe Merkel diskutojnë çështjen e Mesdheut Lindor

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë me Kancelarën gjermane, Angela Merkel me anë të videokonferencës.

1437540
Erdogan dhe Merkel diskutojnë çështjen e Mesdheut Lindor

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë me Kancelarën gjermane, Angela Merkel me anë të videokonferencës.

Gjatë takimit u bisedua për çështjet e Mesdheut Lindor dhe ato rajonale me në krye Libinë, luftën kundër epidemisë së llojit të ri të kornavirusit (Covid-19), hapat që do të hidhen pas epidemisë dhe për marrëdhëniet dypalëshe.

 


Lajme të ngjashme