Ekipet e Rojës Bregdetare shpëtuan 41 azilkërkues në Mugla dhe 37 në Izmir

Në rrethin Mugla u shpëtuan 41 azilkërkues në një gomone llastiku që ishin shtyrë në ujërat territoriale turke nga ana e Rojës Bregdetare Greke.

1432155
Ekipet e Rojës Bregdetare shpëtuan 41 azilkërkues në Mugla dhe 37 në Izmir

Në rrethin Mugla u shpëtuan 41 azilkërkues në një gomone llastiku që ishin shtyrë në ujërat territoriale turke nga ana e Rojës Bregdetare Greke.

Skafi i Rojës Bregdetare Turke u vu menjëherë në veprim pas informacionit të marrë se një grup emigrantësh të parregullt në një gomone ishin në det të hapur në nënprefekturën Bodrum.

Edhe në nënprefekturën Seferhisar të Izmirit u shpëtuan 37 azilkërkues që kishin mbetur të bllokuar në det.

Ata u dërguan për procedurat ligjore në Drejtorinë Rajonale të Emigracionit.

 


Lajme të ngjashme