Gjysmëhëna e Kuqe Turke dërgoi 350 pako higjienike në Afganistan

Delegacioni i Gjysmëhënës së Kuqe Turke në Afganistan në kuadër të luftës kundër epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (Covid-19) dërgoi 350 pako higjienike në dy klinika mobile në provincën Logar të Afganistanit.

1429616
Gjysmëhëna e Kuqe Turke dërgoi 350 pako higjienike në Afganistan

Delegacioni i Gjysmëhënës së Kuqe Turke në Afganistan në kuadër të luftës kundër epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (Covid-19) dërgoi 350 pako higjienike në dy klinika mobile në provincën Logar të Afganistanit.

Në deklaratën e bërë nga delegacioni në fjalë pakot higjienike u dërguan në dy klinikat mobile në Logar, të cilat administrohen nga Gjysmëhëna e Kuqe e Afganistanit.

Ndihmat iu dorëzuan autoriteteve të klinikës ndërsa banorët vendor, ndërsa solidariteti i popullit turk u mirëprit nga populli afgan dhe nga përfituesit që aplikuan në klinika, ku qasja në materiale higjienike ishte e kufizuar.

 


Lajme të ngjashme