Presidenca shënoi 109-vjetorin e Forcave Ajrore Turke

Në postimin e bërë në llogarinë zyrtare në Twitter të Presidencës, thuhet: “Sot kremtojmë 109-vjetorin e themelimit të Forcave Ajrore Turke, kujtojmë me respekt të gjithë dëshmorët dhe veteranët tanë”.

1427385
Presidenca shënoi 109-vjetorin e Forcave Ajrore Turke
cumhurbaskanligi.jpg
THK.jpg

Në postimin e bërë në llogarinë zyrtare në TwitterPresidencës, thuhet: “Sot kremtojmë 109-vjetorin e themelimit të Forcave Ajrore Turke, kujtojmë me respekt të gjithë dëshmorët dhe veteranët tanë”.

Edhe Zëvendëspresidenti Fuat Oktay në një postim të bërë në llogarinë e tij në Twitter tha: “Gëzuar 109-vjetorin e Forcës Ajrore Turke, e cila dominon qiellin për pavarësinë dhe të ardhmen tonë dhe mbart flamurin tonë të lavdishëm me krenari në qiell”.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare me rastin e përvjetorit të krijimit të Komandës së Forcave Ajrore postoi një video të avionëve në inventar.

"Pjesë e pandashme e Forcave të Armatosura Turke, krahët e çelikut të qiellit, gëzuar 109-vjetorin e Komandës të Forcave Ajrore", thuhet në postimin e bërë të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare.

 


Lajme të ngjashme