Presidenti Erdogan bisedon për bashkëpunim kundër Covid-19 me homologun tunizian

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi biseda të ndara telefonike me Presidentin e Tunizisë, Kays Said dhe Kryeministrin e Pakistanit, Imran Han.

1423519
Presidenti Erdogan bisedon për bashkëpunim kundër Covid-19 me homologun tunizian

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi biseda të ndara telefonike me Presidentin e Kazakistanit Kasim Comert Tokayev dhe Presidentin e parë Nursultan Nazarbayev, Presidentin e Tunizisë, Kays Said dhe Kryeministrin e Pakistanit, Imran Han.

Bëhet e ditur se gjatë dy bisedimeve u fol për marrëdhëniet dypalëshe, çështjet rajonale dhe bashkëpunimin në luftën kundër llojit të ri të koronavirusit (Covid-19).

 


Lajme të ngjashme