Forcat Ajrore Turke testojnë me sukses pajisjen për orientim preciz të testatave kërkuese me laser

Qitjet me pajisje për orientim preciz të testatave kërkuese me laser 84 (HGK-84 LAB) u realizuan me sukses.

1419431
Forcat Ajrore Turke testojnë me sukses pajisjen për orientim preciz të testatave kërkuese me laser

Qitjet me pajisje për orientim preciz të testatave kërkuese me laser 84 (HGK-84 LAB) u realizuan me sukses. 

Në komunikatën e lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet: “HGK-84 LAB i prodhuar me mundësi vendore dhe kombëtare u testua me sukses nga Forcat Ajrore”.  

Nga ana tjetër Ministria e Mbrojtjes Kombëtare në llogarinë zyrtare në Twitter publikoi edhe një video nga testimi i pajisjes për udhëzim preciz të testatave kërkuese me laser (HGK-84 LAB).

 


Lajme të ngjashme