Vazhdon rënia e qëndrueshme e numrit të humbjeve të jetëve në Turqi

Me humbjen e jetëve të 64 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i viktimave nga epidemia u rrit në 3.584.

1412258
Vazhdon rënia e qëndrueshme e numrit të humbjeve të jetëve në Turqi

Vazhdon rënia e qëndrueshme në numrin e jetëve të humbur dhe në raste të reja të infektimit nga lloji i ri i koronavirusit Turqi.

Me humbjen e jetëve të 64 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i viktimave nga epidemia u rrit në 3.584.

Në të njëjtën periudhë, janë kryer 30 mijë e 303 teste dhe janë bërë 2 mijë e 253 diagnostikime të reja.

Me 4 mijë e 917 persona të liruar nga spitalet, numri i atyre që mposhtën sëmundjen arriti në 78 mijë e 202.Lajme të ngjashme